Početna strana > Hronika > Albanska navijačka grupa "Torcida" iz Južne Mitrovice razvila transparent sa „prizorima pravoslavnog groblja, crkve i drveta na kom se nalaze obešeni Srbi i datum 24.9.2023.“
Hronika

Albanska navijačka grupa "Torcida" iz Južne Mitrovice razvila transparent sa „prizorima pravoslavnog groblja, crkve i drveta na kom se nalaze obešeni Srbi i datum 24.9.2023.“

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 01. oktobar 2023.

 Albanska navijačka grupa "Torcida" iz Južne Mitrovice u znak "protesta" zbog nedavnih dešavanja na severu Kosova i Metohije, uputila je jezivu poruku Srbima.

Oni su na utakmici u Mitrovici razvili transparent sa prizorima pravoslavnog groblja, crkve i drveta na kom se nalaze obešeni Srbi, kao i datum - 24.9.2023. kada je došlo do sukoba u Banjskoj.

"Pripremili smo koreografiju sa subliminalnim motivima za gubavce koji su ovog puta teško stradali", poručili su iz "Torcide".

U saopštenju na Fejsbuku, iz "Trocide" navode i da su revoltirani "ponašanjem" policije koja im je pretila hapšenjem zbog raspirivanja nasilja i koja ih je isterala iz sportske sale. Ovim akcijama, navodi "Torcida", policija je "ponizila" svog kolegu, "heroja Kosova" koji je stradao u Banjskoj.

(RT)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner